søndag 17. april 2011

Bra søndag...

Ja, - bra søndag, det har det virkelig vært. Fikk sove lenge i dag, og sto ikke opp før over ni. Og tror du ikke at gutta boys her hadde ryddet og støvsugd stua til jeg sto opp? Effektiviteten ville ingen ende ta, og jeg dro igang en brøddeig etter frokost. Eplekakebaking ble det og i dag, og etter et lite kaffebesøk og vask av badet, bar det ut i finværet med hele gjengen.  Har attpåtil lagd en veldig ordentlig middag i dag, før det igjen ble litt utetid med størstegutten før kvelden tilslutt kom.

Konklusjonen er: Det er herlig med vår! Det at det er lysere både morgen og kveld, at sola titter fram og det at snøen stort sett har forlatt oss for denne gang, gjør meg lysere til sinns til tross for mange tanker som må tenkes i nærmeste framtid... Som student går en jo "en herlig tid" i møte...

Avslutter dagens innlegg med et bilde som minner oss om hvilken tid vi faktisk går inn i, student eller ei:)


God påske alle mann! 

-Lilje

2 kommentarer:

  1. Detta hørtes ut som en super søndag ja!:)
    Så fint og sommerlig bilde da gitt.:)
    Gratulerer med blogg! Jeg gleder meg til å følge med!

    SvarSlett
  2. Takk for det:) Ja, merker nå at jeg er mer ivrig på å finne ut av dette med blogg enn jobbing med engelskoppgaver... hm... ja, skal være litt fornuftig og altså! Vi skulle trefes snart! Ha en flott dag!

    SvarSlett