fredag 8. juli 2011

Sommer og sol ... og kreativitet ......i alle fall innimellom. Akkurat nå pøser det ned igjen, men det har faktisk vært noen fine dager nå i det siste. For et par dager siden var det supert sommervær, og min kropp som nesten ikke har sett dagens lys på ca et år, ble ganske realt solbrent... Slik er det når en glemmer solfaktor altså, men når nytt huske- og sklie-stativ til ungene skulle opp, da glemte jeg rett og slett solkremen. Jaja, stativet kom opp, og "solbrentheta" går vel over med det første vil jeg tro...


Jeg nyter i alle fall min ferie! Det har tatt litt tid å komme inn i feriemodus faktisk, etter alt stresset som var med jobb og eksamener (som forøvrig gikk greit resultatmessig:), men nå for tida gjør jeg ikke mer enn jeg hva jeg absolutt må, og da er jeg vel i riktig modus for ei stund i alle fall.Skal bruke litt tid på egne ideer og tanker nå i sommer har jeg tenkt, og prøve å få produsert noe. Jeg har store planer om å sy en del.... (merker at "en del" høres litt ambisiøst ut, men det er jo greit å ha noen mål for sommeren...) Har så lyst til å sy ofte, men det blir litt styr når en ikke har et rom eller en fast plass for symaskin og stoffer og utstyr.... Gleder meg virkelig til jeg en gang får meg det. Det vil imidlertid vise seg om jeg produserer mer da den tid en gang i framtiden kommer, men da har jeg i alle fall ingen unnskyldning.Har tenkt å sy både til mine søte små, og selvfølgelig til meg selv, og om jeg får produsert så mye som er planen, blir det nok noen julegaver og:)
Har begynt med quilting det siste året. Ganske lite avansert opplegg enn så lenge, men artig er det lell. Hva synes du om stoffene mine? Har kjøpt stoff litt her og der og nå og da for å si det slik, og nå begynner det å bli en fin liten samling i ulike farger og kvaliteter.
Så, det skal vel kunne bli både noen julegaver og litt av hvert av dette skulle jeg mene:) 

Enda har jeg noen stoffer på lager, men kan jo ikke "røpe" alt i mitt første innlegg om mine kreative ideer:) Jeg gir meg selv herved en utfordring, - nemlig å "få ut finger'n" og begynne og sy, og jeg lover noen oppdateringer her på bloggen. Hva med å gi deg selv en lignende utfordring? Vi bør vel rett og slett bli flinkere til å gjøre, og ikke bare tenke på å gjøre, noen og enhver av oss... Lykke til, til oss alle, vi kan nok trenge det:)

Til neste gang, så ønsker jeg alle en flott sommer!

-Lilje

3 kommentarer:

 1. Så masse fine stoffer! Jeg kjenner igjen følelsen av å ikke rekke over alt jeg har lyst til å sy, hodet bobler over av ideer. Jeg har eget syrom, og det hjelper på det, spesielt det at jeg kan bare gå fra det jeg holder på med uten at stuen ser ut som et bombenedslag :) jeg skal også få sydd en del fremover, og blir bok å dele i bloggen min jeg og!

  SvarSlett
 2. Mange fine stoffer:) Kjenner igjen de ambisjonene, og når jeg endelig skal sy, finner jeg ikke riktig farge på stoffene....
  Igår fikk jeg hekleånden over meg, og da fant jeg ikke heklekroker...Argh...
  Vært og kjøpt nye idag, så da har jeg ingen unnskyldning!
  Gleder oss til å se dere igjen om ikke lenge!
  Klem klem og hils gutta boys.

  SvarSlett
 3. Nå er jeg i gang damer:) En duk skal bli til nå, og har fått klippet og begynt å sy på applikasjon for hånd... Det tar tid gitt... men, jeg er i gang, - hurra!

  SvarSlett